Voor zorginstellingen

Elke zorginstelling wil de kwaliteit en deskundigheid van haar personeel vergroten. Speciaal voor werkgevers biedt Zorgcollege maatwerk bijscholingen en opleidingen. De wettelijk erkende opleidingen van Zorgcollege komen allemaal in aanmerking voor de subsidie praktijkleren. Werkgevers komen in aanmerking voor loonkostensubsidie voor het (bij)scholen van personeel. Leerbedrijven kunnen voor de beroepspraktijkvorming van onze studenten de subsidie praktijkleren aanvragen welke tot € 2.700,- per jaar vergoedt.

Alle opleidingen en bijscholingen kunnen middels open inschrijving worden gevolgd of op één van onze leslocaties. Daarnaast bieden wij maatwerktrajecten aan in-company. De opleiding kan dan op uw locatie worden verzorgd, Dankzij een flexibel en modulair ontwerp, past de opleiding zich aan op de instroom- en uitstroomwensen.

De bijscholingen zijn geënt op de mbo-opleidingen, waardoor deze nauw aansluiten op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. Zo zijn er bijscholingen op mbo niveau 2, 3 en 4. Ideaal voor het om- en bijscholen van personeel dat toe is aan een vervolgstap in hun carrière.