Verbindende Projectleider Leven Lang Ontwikkelen

Wij zijn

Zorgcollege, Opleidingsinstituut voor verkorte mbo opleidingen en bijscholingen voor de Zorgsector niveau 2, 3 en 4. Volwassenenonderwijs, bbl-opleidingen en wettelijk erkend, met locaties in .

Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam.

 Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

LLO is een van de strategische speerpunten voor de komende jaren van Zorgcollege. De leervraag van een volwassene, die werk en privé combineert en zich wil blijven ontwikkelen, vraagt om een passend aanbod van scholing. Ook de grote tekorten in de zorg vragen om andere leervormen. Elke vraag is anders. Dit vraagt een andere wijze van scholing. Niet alleen in inhoud, maar ook in de wijze waarop het wordt aangeboden. Een flexibel aanbod van scholing, zowel in inhoud als in de vorm, moet hier een antwoord op geven.

Als Projectleider LLO ga je in opdracht van de directie leiding geven aan het project waarin Zorgcollege haar onderwijsprogramma’s in het kader van LLO gaat ontwikkelen en aanbieden.

Functie-eisen

Je hebt een sterke affiniteit met het mbo, het onderwerp LLO en de zorg in het bijzonder. Je bent goed op de hoogte van relevante actuele ontwikkelingen. Je staat sterk in je schoenen, gaat de confrontatie niet uit de weg en durft een visie neer te zetten. Gericht op samenwerking en verbinding kun je je inleven in belangen, wensen en posities. Je houdt hierbij uiteraard het doel voor ogen. Je bent resultaatgericht en in staat om anderen hierop aan te sturen.

Jouw profiel

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een inspirator en innovator die het als een uitdaging ziet om het Leven Lang Ontwikkelen in de zorg verder vorm te geven in deze tijd, waarin het onderwijs in de zorg een steeds belangrijkere rol krijgt om mede de tekorten in de zorg op een kwalitatieve wijze op te pakken en het onderwijs door te ontwikkelen, passend bij de vraag van hybride opleiden. Het gaat niet alleen meer om diploma’s, maar om de competenties die nodig zijn om in de zorg te werken.

Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

 • Je beschikt over een hbo opleiding;
 • Je beschikt over relevante, aantoonbare ervaring in het leiden van projecten;
 • Je hebt een brede interesse in maatschappelijke en culturele trends en lokale ontwikkelingen, met name in de zorgsector;
 • Je hebt oog voor de juiste doelgroepen en weet deze ook te vinden, je kent de arbeidsmarkt;
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht, praktisch ingesteld en proactief;
 • Je bent organisatorisch sterk en een goede netwerker;
 • Je denkt out of the box en je hebt lef
 • Je bent een teamplayer en kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een organisatie die als ambitie heeft om dé zorgopleider in Nederland te zijn. Zorgcollege is een organisatie die korte lijnen heeft en snel kan schakelen om te kunnen voldoen aan de vraag van de zorgorganisatie.

Wij denken mee hoe de vraag van de zorgorganisatie op kwalitatieve wijze opgepakt kan worden en kunnen snel schakelen om in korte tijd het juiste opleidingstraject te kunnen aanbieden.

We zijn een organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden, passie voor werk en gericht op collegialiteit en klantgerichtheid. We zijn niet vies van hard werken en willen continue verbeteren. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris in overleg, afhankelijk van ervaring;
 • Een jaarcontract met zich op een contract voor onbetaalde tijd;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband plus vrije dagen tussen kerst en oud en nieuw.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je kunt solliciteren met cv en motivatiebrief via p.cillessen@zorgcollege.nl

Wil je meer informatie?

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patrick Cillessen,  p.cillessen@zorgcollege.nl of 06-55338190.