Docent Nederlands

Zorgcollege is op zoek naar een docent Nederlands voor haar mbo-opleidingen Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende-IG en mbo-Verpleegkunde.

Dienstverband
4 uren contract of op ZZP basis

Omschrijving

De (volwassen) studenten van Zorgcollege volgen één dag in de week les op de locatie in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen of Eindhoven. Tijdens hun (verkorte) opleiding krijgen ze het vak Nederlands aangeboden, waarbij de nadruk ligt op de voorbereiding van de instellingsexamens en centrale examens Nederlands 2F of 3F-niveau.

Zorgcollege is op zoek naar een docent Nederlands die zowel lessen Nederlands uitvoert en ook instellingsexamens kan afnemen. De werkzaamheden worden op wisselende dagen in de week uitgevoerd.

Uur per week
Op oproepbasis en in overleg.

Wat wordt er gevraagd

Vooropleiding
Lerarenopleiding Nederlands  of ruime ervaring met het geven van lessen in het mbo-onderwijs.

Rijbewijs B verplicht
Ja

Overige informatie
Zorgcollege is een particuliere opleider voor de zorg en welzijnssector gevestigd in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven.

Wij verzorgen naast de MBO opleidingen Zorg en Welzijn ook bedrijfsopleidingen, bij- en nascholing voor Helpenden, Verzorgenden en Verpleegkundigen.

Solliciteren naar deze vacature

Ben jij een (beginnend) docent Nederlands die in staat is zelfstandig lessen uit te voeren en assessor ervaring heeft, dan wel bereid is zich hiervoor te scholen, dan komen we graag met jou in contact.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met mevrouw Adri Westmaas via a.westmaas@zorgcollege.nl of 085-0161038.