Docent Nederlands / Docent Engels

Zorgcollege is op zoek naar een docent Nederlands en een docent Engels voor haar mbo-opleidingen Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende-IG, Verpleegkunde en Maatschappelijke Zorg.

Dienstverband
0 uren contract of op ZZP basis

Omschrijving

De (volwassen) studenten van Zorgcollege volgen één dag in de week les op de locatie in Rotterdam of Amsterdam. Tijdens hun (verkorte) opleiding krijgen ze het vak Nederlands en Engels aangeboden, waarbij de nadruk ligt op de voorbereiding van de instellingsexamens en centrale examens Nederlands 2Fof 3F en Engels op A2-B1-niveau. Daarnaast krijgen de studenten les in beroepsspecifiek Nederlands en Engels.

Zorgcollege is op zoek naar een docent Nederlands en een docent Engels die zowel lessen Nederlands of Engels uitvoert en ook instellingsexamens kan afnemen. De werkzaamheden worden op wisselende dagen in de week uitgevoerd. Voor Engels zoeken we een docent voor lesplaats Rotterdam en Amsterdam, voor Nederlands zoeken we een docent specifiek voor lesplaats Amsterdam.

Uur per week
Op oproepbasis

Dagdiensten
Ja

Avonddiensten
Nee

Wat wordt er gevraagd

Vooropleiding
Lerarenopleiding Nederlands of Engels

Rijbewijs B verplicht
Ja

Wat heeft deze functie te bieden

Salaris
In overleg, afhankelijk van ervaring

Pensioenregeling
Nee

Spaarloonregeling
Nee

Overige informatie
Zorgcollege is een particuliere opleider voor de zorg en welzijnssector gevestigd in Rotterdam en Amsterdam.

Wij verzorgen naast de MBO opleidingen Zorg en Welzijn ook bedrijfsopleidingen, bij- en nascholing voor Verzorgenden en Verpleegkundigen.

Solliciteren naar deze vacature

Ben jij een (beginnend) docent Nederlands of Engels die in staat is zelfstandig lessen uit te voeren en assessor ervaring heeft, dan wel bereid is zich hiervoor te scholen, dan komen we graag met jou in contact.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met mevrouw Adri Westmaas via a.westmaas@zorgcollege.nl of 06-22638806.