Verpleegkundig rekenen met Zorgcollege en Meneer Megens

Voor (toekomstige) zorgprofessionals is verpleegkundig rekenen of medisch rekenen vaak een lastig onderwerp. Een voldoende halen voor deze toets is verplicht bij een opleiding tot verpleegkundige of verzorgende.

Dit maakt het nog belangrijker om hier goed op voorbereid te zijn. Vind jij rekenen ook lastig? Zorgcollege en Meneer Megens (docent verpleegkundig rekenen en economie) helpen je om die toets te halen!

Je krijgt les van dé rekenspecialist van Nederland
Zorgcollege en Meneer Megens werken samen om jou te helpen alle onderdelen stapje voor stapje onder de knie te krijgen. In klassikaal verband krijg je les van dé specialist van Nederland. Dirk Megens (bekend van de Meneer Megens Academy) gaat een hele middag met je aan de slag om je rekenvaardigheid te verbeteren. Met duidelijke uitleg en ruimte voor al je vragen te kunnen stellen. Zo leer je op een toegankelijke manier verpleegkundig rekenen. Samen zorgen we ervoor dat jij die toets gaat halen!

Kies jouw ideale moment en meld je aan!

Nieuws

Aangenaam… Fred, docent bij Zorgcollege

Fred, docent bij Zorgcollege, heeft altijd al een passie gehad voor werken in de zorg. In dit interview vertelt hij hierover en over zijn overstap naar het docentschap. Hij geeft bij Zorgcollege alle vakken (behalve Nederlands, het gewone rekenen en verpleeg-praktische vaardigheden), is examendocent, BPV-begeleider, voorzitter van de toetscommissie én mentor.

Lees meer
Nieuws

Samen werken aan meer mensen in de zorg

Zorgcollege werkt langdurig samen met veel verschillende organisaties vanuit partnership. Want voor werken in de zorg geldt: samen staan we sterk! Zo werken wij ook samen met verschillende detacheerders en zzp-bemiddelaars. Onze missie daarbij is, om zorgprofessionals bevoegd en bekwaam te houden, zodat zij goed inzetbaar zijn én blijven.

Lees meer