Incompany:
Wondzorg Verzorgende-IG

1-daagse cursus voor zorgprofessionals

✓ Op locatie
✓ Werken én leren in de zorg
✓ Behaal een certificaat
De bijscholingscursus Wondzorg voor Helpende Zorg en Welzijn is een ideale aanvulling op het zorgdiploma. Deelnemers leren tijdens de cursus Wondzorg uitgebreid wonden herkennen en verzorgen. Goede wondzorg kan de wondheling bespoedigen. Via deze bijscholing kunnen zorgprofessionals een actieve bijdrage leveren aan een betere heling van de wonden van de zorgvrager.

Over Wondzorg voor Verzorgende-IG

De bijscholingscursus Wondzorg voor Verzorgende-IG is een ideale aanvulling op het zorgdiploma. De bijscholingscursus Wondzorg duurt 1 dag en beslaat ongeveer 7 uur. Het doel van deze bijscholingscursus is het vergroten van de bekwaamheid in wondzorg door verdieping in fasen van wondgenezing, – soorten en – behandeling. Na deelname aan deze bijscholing is theoretische kennis over weer helemaal wondzorg up to date. Tijdens de praktijktraining wordt aangetoond in staat te zijn om de handelingen op de voorgeschreven manier uit te voeren.

Over de opleiding

Aantal deelnemers

Locatie

Kosten

Toelating

Niveau

Type

Zorgcollege, zorg voor lijf en leden!

Dit leren deelnemers tijdens de cursus Wondzorg

De bijscholingscursus Wondzorg behandelt de volgende onderdelen:

  • welke soorten wonden er zijn
  • verschillende fases van genezing
  • belemmerende factoren op de genezing
  • verschillende diagnoses
  • actuele wondbehandelingen
  • rapporteren volgens TIME
  • ambulant compressief zwachtelen

De waarde van de bijscholing Wondzorg voor Verzorgende-IG van Zorgcollege

Het certificaat Wondzorg voor Verzorgende-IG geeft meerwaarde aan de kwalificatie Verzorgende mbo niveau 3.  Deelnemers aan de bijscholing hebben aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. De kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre in het zorgwerkveld. Deelnemers hebben bovendien aangetoond dat zij zichzelf verder willen ontwikkelen.

Deze bijscholingscursus is speciaal ontwikkeld voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn mbo-niveau 2.

Toelatingseisen: bezit diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

Docenten van Zorgcollege

De incompany trainingen van Zorgcollege worden verzorgd door gedreven en betrokken docenten uit de zorgpraktijk. Docenten die het zorgvak écht verstaan, en weten met welke uitdagingen je soms te maken krijgt. Deelnemers krijgen tijdens de bijscholing praktisch en dagelijks toepasbaar gereedschap waarmee ze verder komen.

  • ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
  • Meer dan 70.000 zorgprofessionals in Nederland opgeleid.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

CREBO Erkende mbo-opleidingen

Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen en cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

 

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen en opleidingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Investering Wondzorg Verzorgende-IG

Een incompany training is altijd een maatwerktraining, daarom werken wij niet met een vooraf bepaalde investering per deelnemer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Maatwerk

Vul het formulier hieronder in zodat we direct de juiste informatie hebben en zo een maatwerk aanbod kunnen doen. Na inschrijven nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom Zorgcollege!

Het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling.
Al ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
Meer dan 70.000 zorgprofessionals opgeleid in Nederland.
Les van gekwalificeerde docenten uit de zorgpraktijk.