Incompany:
Stomazorg

1-daagse cursus voor zorgprofessionals

✓ Op locatie
✓ Werken én leren in de zorg
✓ Behaal een certificaat
De bijscholing Stomazorg is speciaal ontworpen voor de Verzorgende IG en Verpleegkundige. Ideaal om bevoegd te blijven voor het BIG-register, als opfriscursus of als verdieping van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Over Stomazorg

 

De bijscholing Stomazorg is verdeeld over 1 dag en beslaat ongeveer 2 uur. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • AP/UP verzorgen
  • Materiaalgebruik
  • Spoelen en laxeren

De waarde van de cursus Stomazorg

Het certificaat van deze bijscholing geeft meerwaarde aan de huidige kwalificatie van de deelnemers. Zij hebben aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidbevordering. Zij hebben hun kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre in het zorgwerkveld. Deelnemers hebben bovendien aangetoond dat zij zichzelf verder kunt ontwikkelen.

Over de opleiding

Aantal deelnemers

Locatie

Kosten

Toelating

Niveau

Type

Zorgcollege, zorg voor lijf & leden!

Toets

De behandelde onderdelen worden getoetst aan de hand van Vilans protocollen. Het certificaat ontvangen deelnemers twee weken na afloop van de bijscholing. Hierop zijn alle onderdelen waarvoor zij zijn geslaagd duidelijk aangegeven.

Voorbehouden handelingen

Stomazorg is een voorbehouden handeling (VBH). Voorbehouden handelingen zijn verpleegtechnische handelingen die alleen bevoegde zorgverleners mogen uitvoeren.

 

Toelating Stomazorg

Deze bijscholing staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG niveau 3.

Docenten van Zorgcollege

De incompany trainingen van Zorgcollege worden verzorgd door gedreven en betrokken docenten uit de zorgpraktijk. Docenten die het zorgvak écht verstaan, en weten met welke uitdagingen je soms te maken krijgt. Deelnemers krijgen tijdens de bijscholing praktisch en dagelijks toepasbaar gereedschap waarmee ze verder komen.

  • ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
  • Meer dan 70.000 zorgprofessionals in Nederland opgeleid.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Erkend onderwijs

Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

 

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen en opleidingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Investering bijscholing Stomazorg

Een incompany training is altijd een maatwerktraining, daarom werken wij niet met een vooraf bepaalde investering per deelnemer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Maatwerk

Vul het formulier hieronder in zodat we direct de juiste informatie hebben en zo een maatwerk aanbod kunnen doen. Na inschrijven nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom Zorgcollege!

Het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling.
Al ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
Meer dan 70.000 zorgprofessionals opgeleid in Nederland.
Les van gekwalificeerde docenten uit de zorgpraktijk.