Incompany:
Omgaan met dementie

2-daagse cursus voor zorgprofessionals

✓ Op locatie
✓ Werken én leren in de zorg
✓ Behaal een certificaat
Zorgcollege biedt een informatieve en inspirerende bijscholingscursus Omgaan met Dementie aan. Deze incompany bijscholingscursus is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals die werken met zorgvragers met dementie. In twee lesdagen worden verschillende aspecten van onbegrepen gedrag bij dementie uitgelicht.

Over de opleiding

Aantal deelnemers

Locatie

Kosten

Toelating

Niveau

Type

Zorgcollege, hart voor de zorg!

Toelating Omgaan met dementie
Deze bijscholing staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van een diploma Helpende niveau 2.

Docenten van Zorgcollege

De incompany trainingen van Zorgcollege worden verzorgd door gedreven en betrokken docenten uit de zorgpraktijk. Docenten die het zorgvak écht verstaan, en weten met welke uitdagingen je soms te maken krijgt. Deelnemers krijgen tijdens de bijscholing praktisch en dagelijks toepasbaar gereedschap waarmee ze verder komen.

  • ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
  • Meer dan 70.000 zorgprofessionals in Nederland opgeleid.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Accreditatie Kwaliteitsregister V&VN

Voor de gehele bijscholing Infuustherapie, Medicatie, Venapunctie en Injecteren is Zorgcollege geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. In totaal kunnen deelnemers voor de gehele bijscholing 7 accreditatiepunten behalen. Geef bij de aanvang van de bijscholing de V&VN-nummers door, dan vragen wij, na het behalen van de certificaten, de punten voor de deelnemers op.

 

Erkend onderwijs

Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

 

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen en opleidingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Investering Omgaan met dementie

Een incompany training is altijd een maatwerktraining, daarom werken wij niet met een vooraf bepaalde investering per deelnemer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Maatwerk

Vul het formulier hieronder in zodat we direct de juiste informatie hebben en zo een maatwerk aanbod kunnen doen. Na inschrijven nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom Zorgcollege!

Het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling.
Al ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
Meer dan 70.000 zorgprofessionals opgeleid in Nederland.
Les van gekwalificeerde docenten uit de zorgpraktijk.