Incompany:
Katheteriseren

1-daagse cursus voor zorgprofessionals

✓ Op locatie
✓ Werken én leren in de zorg
✓ Behaal een certificaat en V&VN accreditatiepunten
De bijscholing Katheteriseren is speciaal ontworpen voor de Verzorgende IG en Verpleegkundige. Ideaal om bevoegd te blijven voor het BIG-register, als opfriscursus of als verdieping van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Over Katheteriseren

De bijscholing Katheteriseren is verdeeld over 1 dag en beslaat ongeveer 3 uur. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Katheteriseren vrouw/man
  • Blaasspoelen
  • Suprapubische katheter verzorgen (niveau 3, 4 en 5)
  • Suprapubische katheter verwisselen (niveau 4 en 5)

Over de opleiding

Aantal deelnemers

Locatie

Kosten

Toelating

Niveau

Type

Zorgcollege, zorg in hart & nieren!

Toets

De behandelde onderdelen van deze bijscholing worden getoetst aan de hand van Vilans protocollen. Het certificaat ontvangen deelnemers twee weken na afloop van de bijscholing. Hierop zijn alle onderdelen waarvoor zij zijn geslaagd duidelijk aangegeven.

De waarde van de bijscholing Katheteriseren

Deze bijscholing is geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. Hierdoor behalen deelnemers aan de bijscholing geaccrediteerde punten die worden toegevoegd aan het kwaliteitsregister. Het certificaat van deze bijscholing geeft meerwaarde aan de huidige kwalificatie. zij hebben aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. En kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor het zorgwerkveld. Zij hebben bovendien aangetoond dat zij zichzelf verder willen ontwikkelen.

 

Voorbehouden handeling

Katheteriseren is een risicovolle, voorbehouden handeling (VBH). Voorbehouden handelingen zijn medische handelingen die alleen bevoegde zorgverleners mogen uitvoeren.

Toelating Kathereriseren

Deze bijscholing staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG niveau 3.

Docenten van Zorgcollege

De incompany trainingen van Zorgcollege worden verzorgd door gedreven en betrokken docenten uit de zorgpraktijk. Docenten die het zorgvak écht verstaan, en weten met welke uitdagingen je soms te maken krijgt. Deelnemers krijgen tijdens de bijscholing praktisch en dagelijks toepasbaar gereedschap waarmee ze verder komen.

  • ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
  • Meer dan 70.000 zorgprofessionals in Nederland opgeleid.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Accreditatie Kwaliteitsregister V&VN

Voor de combinatiecursus Infuustherapie, Medicatie, Venapunctie en Injecteren is Zorgcollege geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. In totaal kunnen deelnemers voor de gehele bijscholing 7 accreditatiepunten aanvragen. Geef bij de aanvang van de bijscholing de V&VN-nummers van de deelnemers door, dan vragen wij na het behalen van het certificaat de punten op.

Erkend onderwijs

Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

 

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen en opleidingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Investering Katheteriseren

Een incompany training is altijd een maatwerktraining, daarom werken wij niet met een vooraf bepaalde investering per deelnemer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Maatwerk

Vul het formulier hieronder in zodat we direct de juiste informatie hebben en zo een maatwerk aanbod kunnen doen. Na inschrijven nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom Zorgcollege!

Het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling.
Al ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
Meer dan 70.000 zorgprofessionals opgeleid in Nederland.
Les van gekwalificeerde docenten uit de zorgpraktijk.