Incompany:
Injecteren

1-daagse cursus voor zorgprofessionals

✓ Op locatie
✓ Werken én leren in de zorg
✓ Behaal een certificaat en V&VN accreditatiepunten
De bijscholing Injecteren is speciaal ontworpen voor de Verzorgende- IG en Verpleegkundige. Ideaal om bevoegd te blijven voor het BIG-register, als opfriscursus of als verdieping van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Over Injecteren

Deze bijscholing is verdeeld over 1 dag en beslaat ongeveer 2 uur. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Intramusculair injecteren
  • Subcutaan injecteren
  • Injecteren met behulp van een insulinepen
  • Oplossen en verdunnen
  • Insuflon inbrengen en spuitpomp

 

De waarde van de bijscholing Injecteren van Zorgcollege

Deze bijscholing is geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. Hierdoor behalen deelnemers geaccrediteerde punten die worden toegevoegd aan het kwaliteitsregister. Het certificaat van deze bijscholing geeft meerwaarde aan de huidige kwalificatie. Deelnemers hebben aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidbevordering. En kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre in het zorgwerkveld. Zij hebben bovendien aangetoond dat zij zichzelf verder willen ontwikkelen.

Over de opleiding

Aantal deelnemers

Locatie

Kosten

Toelating

Niveau

Type

Zorgcollege, zorg voor lijf en leden!

Toets

De behandelde onderdelen van deze bijscholing worden getoetst aan de hand van Vilans protocollen. Het certificaat ontvangen deelnemers twee weken na afloop van de bijscholing. Hierop zijn alle onderdelen waarvoor zij zijn geslaagd duidelijk aangegeven.

Voorbehouden handeling

Injecteren is een voorbehouden handeling (VBH). Voorbehouden handelingen zijn medische handelingen die alleen bevoegde zorgverleners mogen uitvoeren.

Toelating Injecteren

Deze bijscholing staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG niveau 3.

Docenten van Zorgcollege

De incompany trainingen van Zorgcollege worden verzorgd door gedreven en betrokken docenten uit de zorgpraktijk. Docenten die het zorgvak écht verstaan, en weten met welke uitdagingen je soms te maken krijgt. Deelnemers krijgen tijdens de bijscholing praktisch en dagelijks toepasbaar gereedschap waarmee ze verder komen.

  • ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
  • Meer dan 70.000 zorgprofessionals in Nederland opgeleid.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

 

Accreditatie Kwaliteitsregister V&VN

Voor de combinatiecursus Infuustherapie, Medicatie, Venapunctie en Injecteren is Zorgcollege geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. In totaal kunnen deelnemers  voor de gehele cursus 7 accreditatiepunten aanvragen. Geef bij de aanvang van de bijscholing de V&VN-nummers van de deelnemers door, dan vragen wij na het behalen van het certificaat de punten op.

 

Erkend onderwijs

Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

 

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen en opleidingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Investering Injecteren

Een incompany training is altijd een maatwerktraining, daarom werken wij niet met een vooraf bepaalde investering per deelnemer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Maatwerk

Vul het formulier hieronder in zodat we direct de juiste informatie hebben en zo een maatwerk aanbod kunnen doen. Na inschrijven nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom Zorgcollege!

Het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling.
Al ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
Meer dan 70.000 zorgprofessionals opgeleid in Nederland.
Les van gekwalificeerde docenten uit de zorgpraktijk.
Bepaal zelf de groepsgrootte
Maatwerk door Zorgcollege
Op iedere gewenste locatie