Extra zorgpersoneel is hard nodig tijdens deze coronacrisis. Zorgcollege biedt spoedtrainingen aan voor zorgverleners die nú bijgeschoold moeten worden.

Voor zij-intreders

Voor iedereen die zich wil en kan inzetten bieden we een aangepaste bijscholing ADL. Je leert dan de basiskennis om ondersteuning te bieden in de zorg. Belangrijk is wel dat je affiniteit en/of ervaring hebt met bijvoorbeeld mantelzorg.

Voor herintreders

Voor herintreders bieden wij opfris en verdieping bijscholingen aan voor bijvoorbeeld Medicatie uitreiken en toedienen, Voorbehouden handelingen als Injecteren of Stomazorg. Binnen een week sta je aan het bed om deze handelingen uit te voeren.

Klik hier voor al onze bijscholingen. Inschrijven kan via de website, telefonisch 085-0161038 of via e-mail info@zorgcollege.nl.

Voor werkgevers

Voor de zorginstellingen bieden we in deze uitdagende tijden opleidingen en bijscholingen op maat aan. Door snel te schakelen biedt Zorgcollege de mogelijkheid om (extra) personeel op te leiden voor de zorgvraag die voor jou als werkgever geldt. In-company of op onze locatie in Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen. Voor maatwerk-trajecten kun je contact opnemen met Patrick Cillessen (06-55338190 of p.cillessen@zorgcollege.nl), directeur Bijscholingen.

Aangepaste veiligheidsvoorschriften

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij aangepaste veiligheidsvoorschriften. Zo werken wij nu in groepen tot 10 personen om de minimale afstand van 1.5 meter te garanderen. Een deel van de lesstof geven wij digitaal.