Binnen 6 maanden diploma Helpende Zorg en Welzijn

Binnen 6 maanden jouw jouw diploma Helpende Zorg en Welzijn op zak? Het kan! Met de bbl-opleiding Helpende Zorg en Welzijn (HZW) van Zorgcollege leg je de basis voor jouw carrière in de zorg. De verkorte mbo-opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Binnen 6 maanden werken én leren behaal je jouw niveau 2 diploma Helpende Zorg en Welzijn (dienstverlening).

Met jouw diploma Helpende Zorg en Welzijn op zak ondersteun jij de cliënt waar hij of zij dat nodig heeft. Of dat nu is in een verzorgingshuis, thuiszorg, kinderopvang of op een dagbesteding voor verstandelijke gehandicapten. Als zorgprofessional ben je van toegevoegde waarde. Voor jouw cliënten én voor jouw collega’s.

In 2023 starten met bbl-opleiding Helpende Zorg en Welzijn

Als je je nu inschrijft en in aanmerking komt, dan kun je begin 2023 al starten met de opleiding. Zorgcollege heeft landelijke dekkingen dus er is altijd een bbl-opleiding Helpende Zorg en Welzijn bij jou in de buurt.

Lees hier meer over deze opleiding en bekijk alle startdata.

Liever direct contact opnemen? Mag natuurlijk ook!

Nieuws

Aangenaam… Fred, docent bij Zorgcollege

Fred, docent bij Zorgcollege, heeft altijd al een passie gehad voor werken in de zorg. In dit interview vertelt hij hierover en over zijn overstap naar het docentschap. Hij geeft bij Zorgcollege alle vakken (behalve Nederlands, het gewone rekenen en verpleeg-praktische vaardigheden), is examendocent, BPV-begeleider, voorzitter van de toetscommissie én mentor.

Lees meer
Nieuws

Samen werken aan meer mensen in de zorg

Zorgcollege werkt langdurig samen met veel verschillende organisaties vanuit partnership. Want voor werken in de zorg geldt: samen staan we sterk! Zo werken wij ook samen met verschillende detacheerders en zzp-bemiddelaars. Onze missie daarbij is, om zorgprofessionals bevoegd en bekwaam te houden, zodat zij goed inzetbaar zijn én blijven.

Lees meer