Je vervelen tijdens de zomervakantie? Dat hoeft niet! Ook gedurende de zomermaanden kun je bij Zorgcollege doorgaan met het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde als zorgprofessional.

Voordeel Summer School

Het voordeel van deze zomercursus is dat jij binnen 2,5 week al je Helpende 2+ certificaat op zak hebt! Normaal doe je daar 5 weken over. De meeste overige bijscholingen voltooi je zelfs al in 1 dag.

Data

Summer School 2022 Amsterdam Eindhoven Nijmegen Capelle a/d IJssel
Medicatie 11-7 2-8 6-7
10-8
Helpende 2 Plus 25-7 2-8 9-8
Helpende 2 Plus Extra 25-7 2-8 9-8
Insuline 7-7, 27-7
8-8
14-7
27-7
1-7 21-7
23-8

 

We hebben heel wat data gepland zodat we jou als zorgprofessional ook in de zomer kunnen bijscholen.
Wil je toch op een andere data een bijscholing volgen? We bieden ook maatwerk aan, bel ons voor meer informatie op 085-0161038.

[maatwerk_inschrijf_button]

BIG Herregistratie Theorie

Voor het aanvragen van een herregistratie als verpleegkundige in het landelijk BIG-register moet je voldoen aan een werkervaringseis. Je moet in een periode van vijf jaar minimaal 2080 uur als verpleegkundige werkzaam zijn geweest. Wil jij als herintreder terug de zorg in maar voldoe je niet aan deze werkervaringseis dan kun je je herregistreren op basis van de scholingseis. Je doet dan landelijk examen om in aanmerking te komen voor herregistratie. Vanaf 1 januari 2021 wordt naast een kennisexamen ook een praktijkexamen en een examengesprek afgenomen. Meer informatie over de BIG herregistratie examens en het aanmelden voor examens is te vinden via www.herregistratiewetbig.nl.

Je bepaalt zelf of je voorafgaand aan dit examen een scholingstraject volgt. Zorgcollege biedt deze scholing aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op dit landelijk examen BIG herregistratie Verpleegkundige. Zorgcollege heeft twee examentrainingen BIG herregistratie voor verpleegkundigen ontwikkeld. Hiermee kun je je tijdens de zomermaanden optimaal voorbereiden op de examens.

De examentraining BIG herregistratie theorie bereidt je voor op het kennisexamen. Dit kennisexamen bestaat uit 60 vragen en wordt digitaal afgenomen.

De examentraining BIG herregistratie praktijk bereidt je voor op het examen praktijkvaardigheden en het examengesprek.

Over Zorgcollege

De zorgsector verandert continu. Verander jij mee? Bij Zorgcollege ben je aan het juiste adres voor jouw ontwikkeling. Zorgcollege is een particuliere onderwijsinstelling voor de zorgsector en biedt opleidingen, cursussen en bijscholingen aan op mbo niveau 2, 3 en 4. Voor ervaren zorgprofessionals met ambitie en voor zorginstellingen die de kwaliteit van hun zorgverleners willen vergroten.

Zorgcollege werkt met ervaren docenten die komen uit de zorg- en welzijnsector. De mbo-bijscholingen van Zorgcollege zijn V&VN erkend.

Daarom Zorgcollege

Adviesgesprek

Twijfel je of werken in de zorg de zorg bij jou past? Neem contact op met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.