Zomercursussen Zorgcollege

Je vervelen tijdens de zomervakantie? Dat hoeft niet! Ook gedurende de zomermaanden kun je bij Zorgcollege doorgaan met het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde als zorgprofessional. Diverse trainingen komen aan bod zoals Werken met tilliften, Medicatie uitreiken en toedienen, Helpende 2 Plus (Extra), Algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en Insuline injecteren en bloedsuiker bepalen.

Voordeel Summerschool

Het voordeel van deze zomercursus is dat jij binnen 2,5 week al je Helpende 2+ certificaat op zak hebt! Normaal doe je daar 5 weken over. De meeste overige bijscholingen voltooi je zelfs al in 1 dag. Bekijk voor de actuele data onze agenda (scroll naar beneden voor de data van de Bijscholingen).

BIG Herregistratie Verpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en wil je je op basis van de scholingseis in het BIG-register herregistreren als verpleegkundige? Dan kun je landelijk examen doen om in aanmerking te komen voor herregistratie. Vanaf 1 mei worden de BIG Herregistratie examens volledig flexibel op diverse toetslocaties in Nederland aangeboden. Zie voor meer informatie de site van het landelijk examen.
Let op: Tot en met eind 2020 kan het examen nog op de huidige manier afgelegd worden. Vanaf het najaar wordt het BIG Herregistratie examen herzien. Naast een theoretisch examen zal er ook een praktijkexamen afgenomen worden. Zaak dus om de komende maanden nog je examen te behalen! En wij helpen je daarbij met onze speciale BIG Herregistratie zomerbijscholing.

Scholing BIG Herregistratie Verpleegkundige

De meeste andere scholingen voor herregistratie verpleegkundige starten pas weer in september. Wij bieden onze studenten graag wat extra’s en dus gaan we bij Zorgcollege deze zomer gewoon door! In juli en augustus 2020 wordt er extra aandacht geschonken aan de BIG Herregistratie examentrainingen. We hebben een bijscholing voor BIG Herregistratie voor verpleegkundige en een extra branchespecifieke examentraining voor VVT (verpleeghuis, verzorgingshuis en thuiszorg). Reden genoeg om je vandaag nog in te schrijven voor deze examentraining waarbij je in 3 dagen wordt klaargestoomd voor het landelijk examen!

We hebben heel wat data gepland zodat we jouw als zorgprofessional ook in de zomer kunnen bijscholen. Wil je toch op een andere data een bijscholing volgen? Bel ons dan voor meer informatie op 085-0161038.

Over Zorgcollege

De zorgsector verandert continu. Verander jij mee? Bij Zorgcollege ben je aan het juiste adres voor jouw ontwikkeling. Zorgcollege is een particuliere onderwijsinstelling voor de zorgsector en biedt opleidingen, cursussen en bijscholingen aan op mbo niveau 2, 3 en 4. Voor ervaren zorgprofessionals met ambitie en voor zorginstellingen die de kwaliteit van hun zorgverleners willen vergroten.

Zorgcollege werkt met ervaren docenten die komen uit de zorg- en welzijnsector. De mbo-bijscholingen van Zorgcollege zijn V&VN erkend.

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.