Summer School Zorgcollege

Je vervelen tijdens de zomervakantie? Dat hoeft niet! Ook gedurende de zomermaanden kun je bij Zorgcollege doorgaan met het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde als zorgprofessional. Diverse trainingen komen aan bod zoals Werken met tilliften, Wondzorg, Medicatie uitreiken en toedienen, Helpende 2 Plus (Extra), Algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en Insuline injecteren en bloedsuiker bepalen. Ook hebben we trainingen voor de voorbereiding op het landelijke BIG herregistratie examen.

Voordeel Summer School

Het voordeel van deze zomercursus is dat jij binnen 2,5 week al je Helpende 2+ certificaat op zak hebt! Normaal doe je daar 5 weken over. De meeste overige bijscholingen voltooi je zelfs al in 1 dag.

Data

Summer School 2021 Amsterdam Eindhoven Nijmegen Rotterdam
ADL 26 juli 21 juli
Medicatie 20 juli 26 juli 5 aug 26 aug
Helpende 2 Plus 8 juli 5 aug
Insuline 22 juli 5 juli 19 aug
Tilliften 30 juli
Wondzorg 19 juli
BIG her praktijk 10 aug 4 aug
BIG her theorie 11 aug 3 aug

 

We hebben heel wat data gepland zodat we jou als zorgprofessional ook in de zomer kunnen bijscholen.
Wil je toch op een andere data een bijscholing volgen? Bel ons dan voor meer informatie op 085-0161038.

Inschrijven

BIG Herregistratie Theorie

Voor het aanvragen van een herregistratie als verpleegkundige in het landelijk BIG-register moet je voldoen aan een werkervaringseis. Je moet in een periode van vijf jaar minimaal 2080 uur als verpleegkundige werkzaam zijn geweest. Wil jij als herintreder terug de zorg in maar voldoe je niet aan deze werkervaringseis dan kun je je herregistreren op basis van de scholingseis. Je doet dan landelijk examen om in aanmerking te komen voor herregistratie. Vanaf 1 januari 2021 wordt naast een kennisexamen ook een praktijkexamen en een examengesprek afgenomen. Meer informatie over de BIG herregistratie examens en het aanmelden voor examens is te vinden via www.herregistratiewetbig.nl.

Je bepaalt zelf of je voorafgaand aan dit examen een scholingstraject volgt. Zorgcollege biedt deze scholing aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op dit landelijk examen BIG herregistratie Verpleegkundige. Zorgcollege heeft twee examentrainingen BIG herregistratie voor verpleegkundigen ontwikkeld. Hiermee kun je je tijdens de zomermaanden optimaal voorbereiden op de examens.

De examentraining BIG herregistratie theorie bereidt je voor op het kennisexamen. Dit kennisexamen bestaat uit 60 vragen en wordt digitaal afgenomen.

De examentraining BIG herregistratie praktijk bereidt je voor op het examen praktijkvaardigheden en het examengesprek.

Over Zorgcollege

De zorgsector verandert continu. Verander jij mee? Bij Zorgcollege ben je aan het juiste adres voor jouw ontwikkeling. Zorgcollege is een particuliere onderwijsinstelling voor de zorgsector en biedt opleidingen, cursussen en bijscholingen aan op mbo niveau 2, 3 en 4. Voor ervaren zorgprofessionals met ambitie en voor zorginstellingen die de kwaliteit van hun zorgverleners willen vergroten.

Zorgcollege werkt met ervaren docenten die komen uit de zorg- en welzijnsector. De mbo-bijscholingen van Zorgcollege zijn V&VN erkend.

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.