Werken met Tilliften

Zorgcollege biedt een nuttige en informatieve bijscholingscursus aan over Werken met Tilliften. Dit onderdeel is geschikt voor zorgprofessionals met een kwalificatie vanaf mbo niveau 2.

Je gaat in de bijscholingscursus Werken met Tilliften daadwerkelijk aan de slag met een actieve en passieve tillift. In kleine groepen behandelen we in 4 uur uitgebreid het gebruik van de tillift.

Inschrijven

Over de cursus Werken met Tilliften
De bijscholingscursus Werken met Tilliften is een aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkunde (niveau 4 of 5). De bijscholing Werken met Tilliften duurt 1 dag en beslaat ongeveer 4 uur.

De waarde van de bijscholing Werken met Tilliften
Het certificaat van deze bijscholingscursus geeft meerwaarde aan je kwalificatie. Je hebt aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. Je hebt je kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor werkgevers. Je hebt bovendien aangetoond dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De bijscholingscursus Werken met Tilliften behandelt de volgende onderdelen:

+ Benaderingswijze
+ Houding
+ Techniek
+ Preventiebeleid
+ Hulpmiddelen

Toelating bijscholing Werken met Tilliften
Deze bijscholingscursus staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn mbo niveau 2.

Toets Werken met Tilliften

Voor deze bijscholingscursus wordt geen toets afgenomen.

Het bewijs van deelname aan deze cursus ontvang je twee weken na de lesdag. Hierop staan alle onderdelen die je behandeld hebt duidelijk aangegeven.

Erkend onderwijs
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholingscursus. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen en cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainigen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.

Kosten bijscholing Werken met Tilliften
De bijscholing Werken met Tilliften kost € 225,-. Geen verborgen kosten. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief certificaat en lesmateriaal.

Highlights

Duur: 1 lesdag van 4 uur

Toelating: Vanaf diploma Helpende niveau 2

Kosten: € 225,-