Leren vaccineren? Deze bijscholing Vaccineren is speciaal ontworpen voor de zorgverleners die op korte termijn het intramusculair injecteren van het Covid vaccin willen leren om zo inzetbaar te zijn voor het vaccinatieprogramma.

Er zijn nu nog geen nieuwe data bekend. Op de hoogte blijven van nieuwe data? Stuur ons een bericht met je contactgegevens en je opleidings- of cursuskeuze.

Over de cursus Vaccineren

Deze bijscholing is verdeeld over 1 dag en beslaat ongeveer 3 uur. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Bewaren, klaarmaken en optrekken van vaccins
  • Intramusculair injecteren van het Covid vaccin (techniek)
  • Aandachtspunten bij vaccineren

Over deze bijscholing

Duur

Locatie(s)

Kosten

€ 195,00

Toelating

Niveau

Zorgcollege, hart voor de zorg!

Toets

De behandelde onderdelen van de training Vaccineren worden getoetst aan de hand van Vilans protocollen. Het certificaat ontvang je zo spoedig mogelijk na succesvolle afronding van deze bijscholing. Hierop zijn alle onderdelen waarvoor je bent geslaagd duidelijk aangegeven.

Toelating bijscholing Vaccineren

De training Vaccineren staat open voor kandidaten die relevante voorkennis en/of werkervaring in de zorg hebben.

Docenten van Zorgcollege

Kies je voor een opleiding bij Zorgcollege dan krijg je les van gedreven en betrokken docenten uit de zorgpraktijk. Docenten die het zorgvak verstaan. Ze nemen je mee en laten je ervaren wat het is om als zorgprofessional te werken. Zo krijg je praktisch en dagelijks toepasbaar gereedschap waarmee je verder komt.

De praktijklokalen van Zorgcollege zijn zo ingericht dat je tijdens de opleiding alle praktijkvaardigheden en -handelingen van een verzorgende kan oefenen in een realistische context.

 

  • ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
  • Meer dan 70.000 zorgprofessionals in Nederland opgeleid.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Erkend onderwijs

Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

 

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen en opleidingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

 

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals

Kosten Vaccineren

De bijscholing Vaccineren kost [zorgcollege_cursus_eigenschap veld=Prijs]. Geen verborgen kosten. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief het aftoetsen en het praktijkmateriaal.

Blijf op de hoogte

Lukt het je niet op een van bovenstaande startdata? Laat je gegevens achter en we informeren je zodra er nieuwe data beschikbaar zijn!

De waarde van de bijscholing Vaccineren van Zorgcollege

Het certificaat van deze bijscholing geeft meerwaarde aan je huidige kwalificatie. Je hebt aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidbevordering. Je hebt je kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor werkgevers. Je hebt bovendien aangetoond dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

 

Voorbehouden handeling

Vaccineren is een voorbehouden handeling (VBH). Voorbehouden handelingen zijn medische handelingen die alleen bevoegde zorgverleners mogen uitvoeren.

Schrijf je in!

Wil jij je als zorgprofessional specialiseren in Vaccineren? Volg de 1-daagse cursus Vaccineren voor zorgverleners die op korte termijn het intramusculair injecteren van het Covid vaccin willen leren bij Zorgcollege. Schrijf je nu in!

Daarom Zorgcollege!

Het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling.
Al ruim 15 jaar dé opleider in de zorg.
Meer dan 70.000 zorgprofessionals opgeleid in Nederland.
Les van gekwalificeerde docenten uit de zorgpraktijk.

Vaccineren

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek!