Voor (toekomstige) zorgprofessionals is verpleegkundig rekenen of medisch rekenen vaak een lastig onderwerp. Een voldoende halen voor deze toets is verplicht bij een opleiding tot verpleegkundige of verzorgende. Dit maakt het nog belangrijker om hier goed op voorbereid te zijn. Vinden jouw medewerkers rekenen ook lastig? Zorgcollege en Meneer Megens (docent verpleegkundig rekenen en economie) helpen hen om die toets te halen!

De training is een dagdeel op locatie en is inclusief 3 maanden toegang tot de Meneer Megens Academy voor Verpleegkundig Rekenen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat is rekenen Medisch Rekenen,
  • 5 tips voor VP-rekenen (inclusief boekje voor Verpleegkundig Rekenen met formuleblad)
  • Basisvaardigheden (eenheden, tijd, afronden e.d.)
  • Vaste- en vloeibare medicatie
  • Verdunnen,
  • Dagschema
  • Zuurstof en vochtbalans,
  • Pomp en druppelsnelheden Basisvoorbereiding toets

 

Na de training op locatie oefen je verder in de Meneer Megens Academy, maakt daarin online de deeltoetsen en uiteindelijk ook de toets. Bij voldoende resultaat van de toets behaal je  5 scholingspunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN. Voor het volgen van de fysieke bijscholing behaal je daarbovenop 3 scholingspunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN.

Over deze bijscholing

Duur

Locatie(s)

Kosten

€ ,00

Leer medisch rekenen van dé rekenspecialist

Je krijgt les van dé rekenspecialist van Nederland

Zorgcollege en Meneer Megens werken samen om jouw medewerkers te helpen alle onderdelen stapje voor stapje onder de knie te krijgen. In klassikaal verband krijgen ze les van dé specialist van Nederland. Dirk Megens (bekend van de Meneer Megens Academy) gaat een hele middag met ze aan de slag om hun rekenvaardigheid te verbeteren. Met duidelijke uitleg en ruimte om al hun vragen te kunnen stellen. Zo leren ze op een toegankelijke manier verpleegkundig rekenen. Samen zorgen we ervoor dat zij die toets gaan halen!

Voor iedereen die Verpleegkundige rekenen wil oefenen en verbeteren.

Bij voldoende resultaat van de toets behaal je  5 scholingspunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN.Na succesvol afronden krijg je 5 scholingspunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN

€ 125

Blijf op de hoogte

Lukt het je niet op een van bovenstaande startdata? Laat je gegevens achter en we informeren je zodra er nieuwe data beschikbaar zijn!

Schrijf je in!

Daarom Zorgcollege!

Verpleegkundig rekenen van Meneer Megens

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek!