Voor (toekomstige) zorgprofessionals is verpleegkundig rekenen of medisch rekenen vaak een lastig onderwerp. Een voldoende halen voor deze toets is verplicht bij een opleiding tot verpleegkundige of verzorgende. Dit maakt het nog belangrijker om hier goed op voorbereid te zijn. Vinden jouw medewerkers rekenen ook lastig? Zorgcollege en Meneer Megens (docent verpleegkundig rekenen en economie) helpen hen om die toets te halen!

Over deze bijscholing

Locatie(s)

Kosten

€ 125,00

Leer medisch rekenen van dé rekenspecialist

Je krijgt les van dé rekenspecialist van Nederland

Zorgcollege en Meneer Megens werken samen om jouw medewerkers te helpen alle onderdelen stapje voor stapje onder de knie te krijgen. In klassikaal verband krijgen ze les van dé specialist van Nederland. Dirk Megens (bekend van de Meneer Megens Academy) gaat een hele middag met ze aan de slag om hun rekenvaardigheid te verbeteren. Met duidelijke uitleg en ruimte om al hun vragen te kunnen stellen. Zo leren ze op een toegankelijke manier verpleegkundig rekenen. Samen zorgen we ervoor dat zij die toets gaan halen!

Startdatum:

Donderdag 13 april 2023

Locatie:

Bijzonderheden:

Startdatum:

Woensdag 19 april 2023

Locatie:

Bijzonderheden:

Startdatum:

Donderdag 11 mei 2023

Locatie:

Bijzonderheden:

Startdatum:

Woensdag 24 mei 2023

Locatie:

Bijzonderheden:

Blijf op de hoogte

Lukt het je niet op een van bovenstaande startdata? Laat je gegevens achter en we informeren je zodra er nieuwe data beschikbaar zijn!

Schrijf je in!

Daarom Zorgcollege!

Verpleegkundig rekenen van Meneer Megens

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek!