Vaccineren

Leren vaccineren? Deze bijscholing Vaccineren is speciaal ontworpen voor de zorgverleners die op korte termijn het intramusculair injecteren van het Covid vaccin willen leren om zo inzetbaar te zijn voor het vaccinatieprogramma.

Inschrijven

Over de cursus Vaccineren

Deze bijscholing is verdeeld over 1 dag en beslaat ongeveer 3 uur. De volgende onderwerpen worden behandeld:

+ Bewaren, klaarmaken en optrekken van vaccins
+ Intramusculair injecteren van het Covid vaccin (techniek)
+ Aandachtspunten bij vaccineren

Toets
De behandelde onderdelen van de training Vaccineren worden getoetst aan de hand van Vilans protocollen. Het certificaat ontvang je zo spoedig mogelijk na succesvolle afronding van deze bijscholing. Hierop zijn alle onderdelen waarvoor je bent geslaagd duidelijk aangegeven.

De waarde van de bijscholing Vaccineren van Zorgcollege
Het certificaat van deze bijscholing geeft meerwaarde aan je huidige kwalificatie. Je hebt aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidbevordering. Je hebt je kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor werkgevers. Je hebt bovendien aangetoond dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Voorbehouden handeling
Vaccineren is een voorbehouden handeling (VBH). Voorbehouden handelingen zijn medische handelingen die alleen bevoegde zorgverleners mogen uitvoeren.

Toelating bijscholing Vaccineren
De training Vaccineren staat open voor kandidaten die relevante voorkennis en/of werkervaring in de zorg hebben.

Erkend onderwijs
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainigen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.

Kosten Vaccineren
De bijscholing Vaccineren kost € 195,-.  Geen verborgen kosten. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief het aftoetsen en het praktijkmateriaal.

Highlights

Duur: 1 lesdag van 3 uur

Toelating: relevante voorkennis en/of werkervaring

Kosten: € 195,-