Bijscholingen voor Helpende

Zorgcollege biedt diverse bijscholingen voor Helpende. De bijscholing is een waardevolle aanvulling op je Helpende Zorg en Welzijn diploma. Je kunt je verder verdiepen in wondverzorging, het werken met tilliften of het uitreiken en toedienen van medicatie. Onze bijscholingen voor Helpende zijn V&VN erkend en ontwikkeld in samenspraak met werkgevers in de zorg- en welzijnsector. Bekijk ons aanbod cursussen en bijscholingen voor Helpende.

Filter

Locatie

Locatie bijscholing

Bijscholingen

Alle bijscholingen
Meer bijscholingen...

Werken met tilliften

De cursus Werken met tilliften is een mooie aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende-IG of Verpleegkundige. Je leert in de cursus tilliften hoe je het beste werkt met actieve en passieve tilliften in de zorg.

Wondzorg voor Helpende

De bijscholingscursus Wondzorg voor Helpende Zorg en Welzijn is een mooie aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn. Je leert in de cursus Wondzorg uitgebreid wonden herkennen en verzorgen. Met jouw specialisme als zorgprofessional ben je van toegevoegde waarde voor jouw cliënten én collega’s.

Medicatie uitreiken en toedienen

De bijscholing Medicatie uitreiken en toedienen is mooie aanvulling op je diploma Helpende zorg en welzijn (niveau 2). In de medicatiecursus van Zorgcollege leer je in één lesdag alles over veel voorkomende medicijnen uit de dagelijkse praktijk. En over handelingen die je als helpende moet kennen én kunnen uitvoeren. Met jouw specialisme in medicatie ben je van toegevoegde waarde voor jouw cliënten én voor het zorgteam.

Insuline injecteren en bloedsuiker bepalen

De cursus Insuline injecteren en bloedsuiker bepalen is een mooie aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn. Je leert in deze bijscholingscursus bloedsuiker bepalen en insuline te injecteren. Steeds meer zorginstellingen rekenen op deze deskundigheid van jou als helpende.

Helpende 2 plus extra

De bijscholingscursus Helpende 2 plus extra is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals die minimaal op mbo niveau 2 werkzaam zijn of willen zijn. Met Helpende 2 plus extra werk je aan kwaliteit en deskundigheidbevordering. Het geeft je zo een voorsprong op de arbeidsmarkt. Wil je het Keuzedeel Helpende Plus volgen en daarmee een erkend MBO certificaat behalen? Ga dan naar het Keuzedeel Helpende Plus onder Opleidingen.

Helpende 2 plus

Met de bijscholing Helpende plus maak je als Helpende een belangrijke tussenstap richting je mbo-opleiding niveau 3. Je leert in de bijscholing veel theorie én essentiële praktische vaardigheden. Met jouw specialisme als Helpende kan én mag jij meer doen. Wil je het Keuzedeel Helpende Plus volgen en daarmee een erkend MBO certificaat behalen? Ga dan naar het Keuzedeel Helpende Plus onder Opleidingen.