Faalangst in de zorg

In de bijscholing Faalangst in de zorg staat het omgaan met faalangst centraal. Faalangst kan het werkplezier en werkkwaliteit negatief beïnvloeden. Gelukkig is faalangst goed aan te pakken door diverse technieken die iedereen kan aanleren. Door de technieken leert de zorgverlener met zowel het denken als het lichaam op realistische wijze om te gaan en zichzelf uit te dagen naar de gewenste verandering.

Inschrijven

Over Faalangst in de zorg

Kennis over wat faalangst is, het ontstaan en het herkennen van de eigen symptomen.  Je leert hoe om te gaan met faalangst door het vergroten van bewustwording en inzicht in je zelfbeeld,  lichamelijke symptomen, emoties en gevoelens, situaties die als bedreigend worden ervaren. De deelnemers krijgen zowel lichaams- als cognitieve- gedrags therapeutische technieken aangereikt en tijdens de trainingsdagen zal hier mee geoefend worden. Uiteindelijk zal de deelnemers zijn eigen grenzen gaan verleggen door middel van een stappenplan met het gewenste doel.

Toelating Faalangst in de zorg
Deze bijscholing is bestemd voor (leerling) verpleegkundigen en (leerling) verzorgenden en WMO consulenten.

Erkend onderwijs
Zorgcollege is een crebo-geregistreerde onderwijsinstelling. Hiermee staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

Zorgcollege is lid van de Nederlandse Raad voor Trainigen en Opleidingen (NRTO). Onze bijscholingen voldoen aan de acht kwaliteitseisen van het NRTO-Keurmerk.

Zorgcollege. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.

Kosten 
De bijscholing Faalangst in de zorg kost € 295,- inclusief lesmateriaal.

Er zijn nu nog geen nieuwe data bekend. Op de hoogte blijven van nieuwe data? Stuur ons een bericht met je contactgegevens en je opleidings- of cursuskeuze.

Highlights

Duur: 1 lesdag van 4 uur

Toelating: Vanaf diploma Verzorgende IG niveau 3

Kosten: € 195,-

V&VN accreditatiepunten