Bijscholingen nieuwe pagina

Bijscholingsniveau
Bijscholingsniveau
Duur
Duur
Locatie bijscholing
Locatie bijscholing

Verpleegkundig rekenen van Meneer Megens

Voor (toekomstige) zorgprofessionals is verpleegkundig rekenen of medisch rekenen vaak een lastig onderwerp. Een voldoende halen voor deze toets is verplicht bij een opleiding tot verpleegkundige of verzorgende. Dit maakt het nog belangrijker om hier goed op voorbereid te zijn. Vinden jouw medewerkers rekenen ook lastig? Zorgcollege en Meneer Megens (docent verpleegkundig rekenen en economie) helpen hen om die toets te halen!

Training voorbehouden en risicovolle handelingen

De carrouseldag Voorbehouden en risicovolle handelingen richt zich op zorgprofessionals die werkzaam zijn als Verpleegkundige of Verzorgende-IG. De carrouseldag is zeer geschikt voor zzp’ers in de zorg. Wij zorgen ervoor dat je weer bevoegd bent, zodat je je in de praktijk verder kunt bekwamen. Na het afronden van deze bijscholing kun je 6 accreditatiepunten laten bijschrijven in jouw V&VN Kwaliteitsregister. Hiervoor moet je wel na aanmelding voor deze cursus jouw V&VN relatienummer of BIG-nummer invullen.

BIG herregistratie examengesprek klinisch redeneren

Voor het aanvragen van een herregistratie als verpleegkundige in het landelijk BIG-register moet je voldoen aan een werkervaringseis. Je moet in een periode van vijf jaar minimaal 2080 uur als verpleegkundige werkzaam zijn geweest. Voldoe je niet aan deze eis dan kun je je alsnog herregistreren wanneer je slaagt voor het landelijk examen BIG herregistratie Verpleegkundige. Na het afronden van deze bijscholing kun je 6 accreditatiepunten laten bijschrijven in jouw V&VN Kwaliteitsregister. Hiervoor moet je wel bij aanmelding voor deze cursus jouw V&VN relatienummer of BIG-nummer invullen.

BIG Herregistratie Training

Voor het aanvragen van een herregistratie als verpleegkundige in het landelijk BIG-register moet je voldoen aan een werkervaringseis. Je moet in een periode van vijf jaar minimaal 2080 uur als verpleegkundige werkzaam zijn geweest. Voldoe je niet aan deze eis dan kun je je alsnog herregistreren wanneer je slaagt voor het landelijk examen BIG herregistratie Verpleegkundige. Na het afronden van deze bijscholing kun je 18 accreditatiepunten laten bijschrijven in jouw V&VN Kwaliteitsregister. Hiervoor moet je wel bij aanmelding voor deze cursus jouw V&VN relatienummer of BIG-nummer invullen.

Vaccineren

Leren vaccineren? Deze bijscholing Vaccineren is speciaal ontworpen voor de zorgverleners die op korte termijn het intramusculair injecteren van het Covid vaccin willen leren om zo inzetbaar te zijn voor het vaccinatieprogramma.

Werken met tilliften

De cursus Werken met tilliften is een mooie aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende-IG of Verpleegkundige. Je leert in de cursus tilliften hoe je het beste werkt met actieve en passieve tilliften in de zorg.